Zupa Minestrone jak u Carrabby
Przepis Zupa Minestrone jak Carrabba jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. 56 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś bazylii, marchew, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantna zupa sycylijska Carrabba, Nowe Menu carrabby, oraz Carrabba ' s Chicken Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło i olej, podsmażyć seler, cebulę, marchewkę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj zieloną fasolkę, kapustę, cukinię, natkę pietruszki i bazylii i gotuj do miękkości.
Dodaj bulion z kurczaka, liść laurowy, pomidory, prosciutto, skórkę romano i ziemniaki.Pozostawić do zagotowania zupy i natychmiast zmniejszyć do duszenia. Gotować na wolnym ogniu przez 20-30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać fasolę z puszki z sokami i gotować na wolnym ogniu 5 minut więcej.
Usunąć skórkę romano i prosciutto.
Dodać starty ser romano, ciągle mieszając.