Zupa Minestrone
Przepis Zupa Minestrone może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 6 godzin i 30 minut. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Udaj się do sklepu i odebrać 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, parmezan, muszle makaronu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Minestrone, Niskotłuszczowa Zupa Minestrone, oraz Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler i marchew; gotować 2 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę, pomidory, bulion, wodę i przyprawy; wymieszać. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 6 godzin (lub na wysokim 3 godzin).
Makaron wymieszać; gotować 10-15 min. albo dopóki makaron nie będzie miękki. Top z serem tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.