Zupa marchewkowo-porowa

Zupa marchewkowo-porowa
Zupa marchewkowo-porowa może być tylko zupą, której szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka baby marchew, por, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa z pora i marchwi, Curry Zupa Marchewkowo-Porowa, oraz Kremowa zupa ziemniaczana, marchewkowa i porowa.

Instrukcje

1
Z porów usunąć i wyrzucić zielone wierzchołki; białe porcje pokroić w plasterki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2
Podsmażyć posiekaną cebulę i posiekany czosnek w gorącej oliwie z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu tylko do miękkości. Nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Wymieszać pory, marchew i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Wymieszaj z tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
6
Mieszankę marchwi przetwarzać w 2 lub 3 partiach, w robocie kuchennym lub za pomocą ręcznego blendera emulsyjnego, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
EmulsjeEmulsje
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Powrót mieszaninę marchew do holenderskiego piekarnika, i dodać pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8
Podgrzać na małym ogniu do ogrzania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn