Zupa marchewkowo-porowa

Zupa marchewkowo-porowa
Zupa marchewkowo-porowa może być tylko zupą, której szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka baby marchew, por, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa z pora i marchwi, Curry Zupa Marchewkowo-Porowa, oraz Kremowa zupa ziemniaczana, marchewkowa i porowa.

Instrukcje

1
Z porów usunąć i wyrzucić zielone wierzchołki; białe porcje pokroić w plasterki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Podsmażyć posiekaną cebulę i posiekany czosnek w gorącej oliwie z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu tylko do miękkości. Nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Wymieszać pory, marchew i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Wymieszaj z tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
6
Mieszankę marchwi przetwarzać w 2 lub 3 partiach, w robocie kuchennym lub za pomocą ręcznego blendera emulsyjnego, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
EmulsjeEmulsje
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Powrót mieszaninę marchew do holenderskiego piekarnika, i dodać pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
8
Podgrzać na małym ogniu do ogrzania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn