Zupa marchewkowo-porowa
Zupa marchewkowo-porowa może być tylko zupą, której szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka baby marchew, por, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa z pora i marchwi, Curry Zupa Marchewkowo-Porowa, oraz Kremowa zupa ziemniaczana, marchewkowa i porowa.
Instrukcje
Z porów usunąć i wyrzucić zielone wierzchołki; białe porcje pokroić w plasterki i odstawić.
Podsmażyć posiekaną cebulę i posiekany czosnek w gorącej oliwie z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu tylko do miękkości. Nie brązowiej.
Wymieszać pory, marchew i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Mieszankę marchwi przetwarzać w 2 lub 3 partiach, w robocie kuchennym lub za pomocą ręcznego blendera emulsyjnego, aż będzie gładka.
Powrót mieszaninę marchew do holenderskiego piekarnika, i dodać pół na pół.
Podgrzać na małym ogniu do ogrzania.