Zupa Marchewkowa Curry
Curry marchew zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka marchew, bulion warzywny, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Zupa Marchewkowa Curry, Zupa Marchewkowa Curry, oraz Zupa Marchewkowa Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę do miękkości i półprzezroczystości. Wymieszać w proszku curry.
Dodać pokrojoną marchew i mieszać, aż marchewka będzie pokryta.
Wlać bulion warzywny i gotować na wolnym ogniu, aż marchewka będzie miękka, około 20 minut.
Przenieść marchew i bulion do blendera i puree, aż będzie gładka.
Wlać z powrotem do garnka i rozcieńczyć wodą do preferowanej konsystencji.