Zupa kukurydziana z pieczonym Poblanosem i kwiatami cukinii

Zupa kukurydziana z pieczonym Poblanosem i kwiatami cukinii
Zupa kukurydziana z pieczonych Poblanos i kwiatów cukinii może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 232 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka kłosów świeżo zebranej kukurydzy, cukinia trombetta), sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa kukurydziana z pieczonym Poblanosem i kwiatami cukinii, Faszerowane Poblanosy Z Prażoną Kukurydzą, oraz Tostadas z kremowym prażonym Poblanosem i kukurydzą.

Instrukcje

1
Włącz brojlery. Umieść poblanos na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piecz 4 w. od ciepła, obracając raz, aż poczernieje, 10 do 15 minut w sumie. Umieścić poblanos w misce, przykryć, i odstawić 30 minut, aby poluzować skórki; następnie obrać, łodygi, i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Pokrój poblanos na 1/2 cala. pokroić w kostkę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Tymczasem pokroić ziarna kukurydzy z kolb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4
Rozgrzać oliwę w dużym, szerokim garnku na średnim ogniu i dodać cebulę, serranos i 2 łyżeczki. sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 protokół. Wymieszać czosnek i ziarna kukurydzy i gotować 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wlej tyle wody do garnka, aby pokryć kukurydzę. Doprowadzić do duszenia, pokryte, i dusić 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Pokrojoną w kostkę cukinię włóż do małego rondla z wystarczającą ilością osolonej wody do przykrycia. Doprowadzić do duszenia i gotować do miękkości-chrupiące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Drenaż.
8
W partiach wirować zupę kukurydzianą w blenderze, aż będzie bardzo gładka. Przecedzić przez durszlak o drobnych oczkach do miski, zacierania, aby wycisnąć płyn. (Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj trochę wody.) Doprawić solą. Zupę podawać na gorąco, wrócić do garnka i delikatnie podgrzać (nie gotować); podawać na zimno, schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Podziel na 8 misek. Wierzch każdej miski z 2 łyżki. pokrojone w kostkę poblanos, 2 łyżki. cukinię pokrojoną w kostkę i 2 połówki cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posypać każdy z 1 łyżką. ser i podawać dodatkowe na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn