Zupa kukurydziana rozmarynowa to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 9g tłuszczu i w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Przynosi ci smak domu. 51 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, bulionu z kurczaka, pieprzu cayenne i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Babeczki rozmarynowo-kukurydziane, Chleb Kukurydziany Rozmarynowy, oraz Bułeczki Kukurydziane Z Rozmarynem.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę, marchewkę i seler na 2 łyżkach masła do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj 3-1 / 2 szklanki kukurydzy, bulionu, rozmarynu, czosnku i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.