Zupa Kremowo-Grzybowa

Zupa Kremowo-Grzybowa
Kremowy Scallion - zupa grzybowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli i pieprzu, płaskie liście pietruszki, szalotki -1 szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Pieczarkami, Kremowa zupa z frytek i szalotki, oraz Kremowa Zupa Grzybowa.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać posiekane szalotki i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3
Dodać mąkę i gotować, mieszając, aż włączone. Stopniowo mieszaj wywar i doprowadzaj do wrzenia, a następnie gotuj na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać trzy czwarte grzybów i całą natkę pietruszki. Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie gładka. Odstawić zupę na patelnię i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem i delikatnie ogrzać na małym ogniu. Zupę pokroić w miseczki, udekorować pozostałymi plasterkami grzybów i cebulką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn