Zupa kokosowa, krewetkowa i kukurydziana
Kokosowe, krewetki i kukurydza Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 533 kalorie, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, rosół z kurczaka, krewetki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa kokosowo-kukurydziana i krewetkowa, Coconut Corn Chowder, oraz Zupa kukurydziana z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodać czosnek, ziemniaki i kukurydzę i wymieszać do herbu.
Dodaj mleko kokosowe, bulion, kminek, kolendrę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Dodaj krewetki i dusić, aż różowy i gotowane przez, o 3 protokół. Kadzi zupę do poszczególnych misek.Wskazówka: dla bardziej kremowy chowder, puree połowę przepisu przed dodaniem krewetki, następnie zwrócić go do garnka i ciepła, aż do ogrzania przez.