Zupa Kiełbasowa

Zupa Kiełbasowa
Zupa Kiełbasowa to przepis bezglutenowy na 10 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 307 kalorii. Za 1,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne na jesień. Mieszanka ziemniaków, cebuli, kukurydzy ziarnistej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 38%. Ten wynik nie jest aż tak super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa kremowa z jarmużem i kiełbasą Crock Pot (Keto, Paleo, Whole30), Zupa kremowa z jarmużem i kiełbasą Crock Pot (Keto, Paleo, Whole30) i Zupa z Spiżarnia (: Zupa z kiełbasą, fasolą i makaronem ze szpinakiem).

Instrukcje

1
W garnku do zupy lub w piekarniku holenderskim na średnim ogniu gotuj kiełbasę i cebulę, aż kiełbasa przestanie być różowa, a cebula będzie miękka; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodaj ziemniaki; mieszanka przypraw, pieprz i szałwia; wrócić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszaj kukurydzę i mleko; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Udekoruj czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn