Zupa Kasztanowa z kremem Grappa

Zupa Kasztanowa z kremem Grappa
Zupa Kasztanowa z kremem Grappa może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, pancetta, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Krem Z Zupy Kasztanowej, Zupa Kasztanowa pieczona z kremem tymiankowym, oraz Zupa kasztanowo - grzybowa z kremem Parmezanowym i gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
3
Dodaj szalotki i korzeń selera i gotować, aż korzeń selera jest po prostu przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Przenieść warzywa do miski, pozostawiając pancettę i tłuszcz w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę masła do rondla wraz z grzybami i wszystko, ale 2 łyżki kasztanów. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwolnią płyn i lekko zmiękną, 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać 2 łyżki bulionu z kurczaka i mieszaninę korzenia selera i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SelerSeler
7
Dodać koniak i gotować, aż odparuje, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
8
Dodać liść laurowy, szałwia i gałązki tymianku do rondla wraz z pozostałymi 3 3/4 szklanki plus 2 łyżki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić naleśniki, liść laurowy, szałwię i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie kremowa i gładka. Odstawić zupę do rondla. Wymieszać pół na pół, doprawić solą i białym pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubijaj śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Ubić w grappie i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
GrappaGrappa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Kadzi zupę do małych miseczek. Na wierzch polać kremem grappa, udekorować liśćmi tymianku i 2 łyżkami kasztanów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
GrappaGrappa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn