Zupa Kasztanowa pieczona z kremem tymiankowym

Zupa Kasztanowa pieczona z kremem tymiankowym
Pieczona zupa Kasztanowa z kremem tymiankowym to bezglutenowe i pierwotne zupa. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 150 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, marchewki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Krem Z Zupy Kasztanowej, Zupa Kasztanowa z kremem Grappa, oraz Pieczona zupa z dyni i kasztanów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni z galaretką ułożyć kasztany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić kasztany w dużej misce; ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połączyć cebulę, marchew, i olej na patelni; wrzucić do herbu warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dodać do kasztanów; wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
BulionBulion
8
Połowę mieszanki bulionu wlać do blendera; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlać czystą mieszaninę do holenderskiego piekarnika. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną bulionu. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Umieścić patelnię na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Śmietanę umieścić w średniej misce; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli; beat z dużą prędkością, aż sztywne szczyty tworzą (nie przegotować). Chochla o 3/4 Puchar zupy do każdego z 10 misek; top każdej porcji z około 1 łyżka śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
13
Posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn