Zupa jarzynowa z soczewicą i Gruyère

Zupa jarzynowa z soczewicą i Gruyère
Zupa jarzynowa z soczewicą i Gruyère może być właśnie zupą, której szukasz. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 212 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka rosołu z kurczaka, dyni, korzeń selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Warzyw Korzeniowych Z Gruyère, Kremowy gulasz z warzyw korzeniowych z Gruyère Crostini, oraz Tagine z warzyw korzeniowych z soczewicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, przykryć soczewicę z 1 cala wody i dodać dużą szczyptę soli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
W dużym rondlu, gotować pancetta na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż większość tłuszczu została wykonana, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj czosnek, marchew, seler, cebula, ziemniaki, korzeń selera, squash, rutabaga i liść laurowy i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 2 minuty, mieszając do Płaszcz z tłuszczu. Doprawić solą i pieprzem i gotować, aż warzywa zmiękną, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wymieszać z soczewicą, pietruszką i tymiankiem i doprawić solą i pieprzem. Zupę wrzucić do miski, na wierzch polać wiórkami Gruyre ' a i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn