Zupa jarzynowa z indyka z farszem pierogi to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1246 kalorii, 159g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tymianku, tuszy z jednego pieczonego indyka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa jarzynowa z kluskami, Zupa jarzynowa z kluskami, oraz Kurczak-zupa jarzynowa z kluskami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć tuszę z indyka, ćwiartowaną cebulę, grubo posiekaną marchewkę i seler, zmiażdżony czosnek, liść laurowy i ziarna pieprzu do dużego garnka i dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć, około 2 ćwiartek. Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj pokrojoną marchewkę i seler, gałązki tymianku, i zarezerwowane bulion i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować warzywa są po prostu miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10
Łyżki masy Klusek zwilżonymi rękami rozwałkować w kulki (patrz uwaga) i wrzucić do gotującej się zupy; gotować, aż pierogi wypłyną, 3-4 minuty. Delikatnie wymieszać mięso z indyka, kukurydzę, doprawić solą i pieprzem, i gotować na wolnym ogniu, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)