Zupa jarzynowa z indyka z farszem pierogi

Zupa jarzynowa z indyka z farszem pierogi
Zupa jarzynowa z indyka z farszem pierogi to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1246 kalorii, 159g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tymianku, tuszy z jednego pieczonego indyka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zupa jarzynowa z kluskami, Zupa jarzynowa z kluskami, oraz Kurczak-zupa jarzynowa z kluskami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć tuszę z indyka, ćwiartowaną cebulę, grubo posiekaną marchewkę i seler, zmiażdżony czosnek, liść laurowy i ziarna pieprzu do dużego garnka i dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć, około 2 ćwiartek. Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Usunąć z ciepła i odcedzić ciała stałe z bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Wlać płyn przez drobną siatkę sitka i rezerwy; należy mieć około 10 do 12 szklanek bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
W międzyczasie, w małej misce, ubić jajka, mąka, 1/2 łyżeczki soli, i trochę czarnego pieprzu razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać farsz i wymieszać, aż dobrze połączone; przykryć i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6
Wytrzyj garnek czystym ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodać posiekaną cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i przezroczyste, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodaj pokrojoną marchewkę i seler, gałązki tymianku, i zarezerwowane bulion i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować warzywa są po prostu miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
10
Łyżki masy Klusek zwilżonymi rękami rozwałkować w kulki (patrz uwaga) i wrzucić do gotującej się zupy; gotować, aż pierogi wypłyną, 3-4 minuty. Delikatnie wymieszać mięso z indyka, kukurydzę, doprawić solą i pieprzem, i gotować na wolnym ogniu, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn