Zupa Jarzynowa Z Dziczyzny

Zupa Jarzynowa Z Dziczyzny
Zupa jarzynowa z dziczyzny jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis zawiera 8 porcji z 165 kalorii, 14g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki, warzywa, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Placek z dziczyzny i warzyw (myśliwski) , Gulasz Warzywny Z Dziczyzny, oraz Zupa Z Dziczyzny podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu brązowa dziczyzna w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pozostałe składniki; przykryć i dusić 1 godzinę dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn