Zupa Jarzynowa Z Czerwonej Fasoli
Zupa jarzynowa z czerwonej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 12. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, paprykę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, Zupa Fasolowa Warzywna, oraz Zupa Fasolowa Warzywna dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W 5-qt. powolna kuchenka, połącz paprykę, seler, cebulę i fasolę. Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6 godzin lub do miękkości warzyw. Wyrzuć liście laurowe przed podaniem.