Zupa Jarzynowa Wieprzowa
Zupa jarzynowa wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu. Za 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Wystarczy mieszanka liści laurowych, soli, miodu i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Jarzynowa Wieprzowa, Zupa Jarzynowa Wieprzowa, oraz Zupa Warzywna Wieprzowa.
Instrukcje
Posyp wieprzowinę czosnkiem w proszku. Na dużej patelni brązowa wieprzowina w oleju; odcedzić.
Przenieś do 4-qt. powolna kuchenka.
Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do miękkości mięsa. Odrzuć liście laurowe.