Zupa jarzynowa wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu. Za 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Wystarczy mieszanka liści laurowych, soli, miodu i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Jarzynowa Wieprzowa, Zupa Jarzynowa Wieprzowa, oraz Zupa Warzywna Wieprzowa.
Instrukcje
1
Posyp wieprzowinę czosnkiem w proszku. Na dużej patelni brązowa wieprzowina w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Przenieś do 4-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do miękkości mięsa. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala