Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy jarzynowej w ogrodzie. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, soli koszernej, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Ogrodowa, Zupa Jarzynowa Ogrodowa, oraz Zupa Jarzynowa Ogrodowa.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, grubym dnie stockpot na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać pory, czosnek, szczypta soli i potu, aż zaczną zmiękać, około 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj marchew, ziemniaki i fasolkę szparagową i nadal gotować przez 4 do 5 Więcej minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj Czas, zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do gotować. Po ugotowaniu dodać pomidory, ziarna kukurydzy i pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować, aż warzywa są przetargu widłowego, około 25 do 30 protokół.