Zupa jarzynowa Low Carb to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście laurowe, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Keto Jalapeno Zupa Popper (Low Carb), Zupa dietetyczna Ibih Turbo - Low Carb, Paleo, Cała 30, oraz Rosół z pieczonego czosnku-niskowęglowodanowy i bezglutenowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim pot.In Robot kuchenny, grubo zmielić pory, cebulę, seler i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Słonina Wieprzowa
2
Dodać mieszaninę ziemi do garnka, i smażyć, aż przezroczyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć do średniej i gotować 10 więcej minut.