Zupa Jabłkowo-Cebulowa

Zupa Jabłkowo-Cebulowa
Zupa jabłkowo-cebulowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka pieprzu, ziemniaki russet, liść laurowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa cebulowa z jabłecznikiem, Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa, oraz Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę i następne 2 składniki i gotuj, często mieszając, 30 do 35 minut lub aż cebula będzie karmelowa. (Dostosuj ciepło, aby zapobiec przypaleniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj jabłka i gotuj, często mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodać bulion i kolejne 2 składniki. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż jabłka i ziemniaki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wyjąć z ognia i odstawić na 15 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
7
Dodaj śmietanę i sok z cytryny. Powrót do niskiego ciepła; dusić, często mieszając, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
9
Podawać z serowymi wypiekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
Uwaga: testowaliśmy z certyfikowanym przez Swanson organicznym bulionem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn