Zupa Jabłkowo-Cebulowa

Zupa Jabłkowo-Cebulowa
Zupa jabłkowo-cebulowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka pieprzu, ziemniaki russet, liść laurowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa cebulowa z jabłecznikiem, Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa, oraz Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj cebulę i następne 2 składniki i gotuj, często mieszając, 30 do 35 minut lub aż cebula będzie karmelowa. (Dostosuj ciepło, aby zapobiec przypaleniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj jabłka i gotuj, często mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Dodać bulion i kolejne 2 składniki. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż jabłka i ziemniaki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Wyjąć z ognia i odstawić na 15 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Mieszankę przetwarzać za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
7
Dodaj śmietanę i sok z cytryny. Powrót do niskiego ciepła; dusić, często mieszając, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
8
Dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
9
Podawać z serowymi wypiekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
10
Uwaga: testowaliśmy z certyfikowanym przez Swanson organicznym bulionem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn