Zupa jabłkowa z grzankami

Zupa jabłkowa z grzankami
Zupa jabłkowa z Funt grzanki ciasto może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz jabłecznik, wino, szczyptę zmielonego ziela angielskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Zupa jabłkowa z grzankami, Lodowe lody Bourbon-nektarynka z grzankami, oraz Wiśnie w syropie winnym z grzankami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Aby przygotować grzanki, pokroić ciasto na 8 (1/2 cala) plastry; rezerwy pozostałego ciasta do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3
Pokrój każdy plasterek po przekątnej na 2 kawałki.
4
Umieścić kawałki ciasta na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec w 375 przez 8 minut lub do lekko rumiane, obracając po 4 minutach. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Aby przygotować zupę, połącz cydr i następne 8 składników (cydr przez cynamon) w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, odkryte, 30 minut lub aż jabłka są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Laskę cynamonu wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Umieść połowę mieszanki jabłek w blenderze lub robocie kuchennym; odstawić 5 minut. Przykryć szczelnie; proces do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlej puree z jabłek do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Umieścić puree mieszaniny na patelni; wymieszać w pół i pół. Gotować na małym ogniu 5 minut lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn