Zupa jabłkowa z Funt grzanki ciasto może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz jabłecznik, wino, szczyptę zmielonego ziela angielskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Zupa jabłkowa z grzankami, Lodowe lody Bourbon-nektarynka z grzankami, oraz Wiśnie w syropie winnym z grzankami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować grzanki, pokroić ciasto na 8 (1/2 cala) plastry; rezerwy pozostałego ciasta do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
3
Pokrój każdy plasterek po przekątnej na 2 kawałki.
4
Umieścić kawałki ciasta na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Piec w 375 przez 8 minut lub do lekko rumiane, obracając po 4 minutach. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby przygotować zupę, połącz cydr i następne 8 składników (cydr przez cynamon) w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; dusić, odkryte, 30 minut lub aż jabłka są bardzo miękkie.