Zupa Guadalajara
Zupa Guadalajara to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1558 kalorii, 93g białka, oraz 111g tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, oregano, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Guadalajara Cilantro Rice, Guadalajara Hiszpański Ryż, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć. W dużym rondlu na średnim ogniu, dodać fasolę i tyle wody, aby być 2 cale powyżej fasoli. Doprowadzić do wrzenia na 2 minuty i zdjąć z ognia. Przykryć, pozostawić do namoczenia na 1 godzinę i odcedzić.
W dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, podsmażyć żeberka na oleju, aż rumiane.
Wyjąć żeberka z holenderskiego piekarnika i odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek i saute przez 5 protokół, lub do miękkości.
Dodaj fasolę, żeberka, bulion, wodę, chili w proszku, oregano, kminek, sól, zmielony czarny pieprz i świeżą kolendrę. Przykryć i dusić 1 1/2 godziny, lub do miękkości mięsa.
Wyjąć żeberka, pozostawić do ostygnięcia i usunąć mięso z kości. Powrót mięsa do bulionu. Schłodzić bulion, aż tłuszcz unosi się na powierzchnię i usunąć tłuszcz. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.