Zupa Grzybowo-ziemniaczana z wędzoną papryką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy Grzybowo-ziemniaczanej z wędzonym Paprikanem. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz sól, złote ziemniaki yukon, borowiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krem z zupy grzybowej z wędzonym paprikanem i brązowym ryżem, Zupa Ze Słodkich Ziemniaków Z Wędzoną Papryką, oraz Sałatka z pieczarkami i Edamame z dressingiem z wędzonej papryki {a Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wlać 1 szklankę wrzącej wody na suszone borowiki. Odstawić.
Odciąć łodygi grzybów guzikowych. Łodygi drobno posiekać; odstawić. Połówki czapki, pokroić, i dodać do łodyg. Łyżką z rowkiem wyciągnij porcini, naciskając nadmiar płynu do miski i przenieś na deskę do krojenia. Porcini drobno posiekać i dodać do łodyg i czapek. Rezerwa moczenia cieczy.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu i dodać cebulę i sól. Gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka, o 3 protokół.
Dodać pancetta i gotować, aż cebula wygląda nieco kremowy, o 2 protokół.
Dodać paprykę i gotować, aż bardzo pachnące, 2 protokół. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać grzyby. Gotować, stale mieszając, aż grzyby zaczną wydzielać płyn, od 3 do 5 minut.
Dodać wino i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Dodaj reserved borcini moczenie płynu (nalewając ostrożnie, aby pozostawić za sobą piaszczyste pozostałości), bulion z kurczaka, 2 szklanki wody i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ziemniaki będą miękkie, 10 do 15 protokół.
Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać na gorąco, z odrobiną crme frache.