Zupa grzybowa z Gremolatą z orzechów laskowych może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,37 zł za porcję. 38 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Jest idealny do Jesień. Mieszanka bulionu warzywnego, marchewki, grzybów crimini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Zupa grzybowa z Gremolatą orzechową, Zupa z grzybów i Pappardelle z Gremolatą, oraz Gremolata Orzechowa dla podobnych receptur.
Roztopić 2 łyżki masła w dużym potover średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj cebulę andcarrot i smażyć na miękko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać 1 funt grzybów crimini; posypać solą. Smażyć, aż grzyby są miękkie i rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Addporcini i sauté 3 minuty.
7
Dodaj 3 filiżanki soli i reserved borcini moczenie cieczy ibring do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby są miękkie i smaki mieszają, o 20 protokół. Coolslightly. Praca w partiach, puree w blenderuntil gładkie, dodając więcej bulionu przez 1/2 cupfulsas potrzebne. Powrót zupy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Wymieszaj pietruszkę, olej, orzechy laskowe, skórkę pomarańczową i czosnek w małej misce. Odstaw gremolatę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
Dodaj 12 uncji różne grzyby i smażyć, aż miękkie i rumiane, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą iprzyprawić. Podziel zupę między miseczki. Top zautéed grzyby i gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych