Zupa grzybowa z Gremolatą orzechową

Zupa grzybowa z Gremolatą orzechową
Zupa grzybowa z Gremolatą z orzechów laskowych może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,37 zł za porcję. 38 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Jest idealny do Jesień. Mieszanka bulionu warzywnego, marchewki, grzybów crimini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Zupa grzybowa z Gremolatą orzechową, Zupa z grzybów i Pappardelle z Gremolatą, oraz Gremolata Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić borcini w 1 szklance gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
2
Niech moczyćuntil miękkie, o 20 protokół. Szczep, rezerwując płyn. Grubo posiekać borowiki.
3
Roztopić 2 łyżki masła w dużym potover średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj cebulę andcarrot i smażyć na miękko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać 1 funt grzybów crimini; posypać solą. Smażyć, aż grzyby są miękkie i rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Addporcini i sauté 3 minuty.
7
Dodaj 3 filiżanki soli i reserved borcini moczenie cieczy ibring do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby są miękkie i smaki mieszają, o 20 protokół. Coolslightly. Praca w partiach, puree w blenderuntil gładkie, dodając więcej bulionu przez 1/2 cupfulsas potrzebne. Powrót zupy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Wymieszaj pietruszkę, olej, orzechy laskowe, skórkę pomarańczową i czosnek w małej misce. Odstaw gremolatę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
Dodaj 12 uncji różne grzyby i smażyć, aż miękkie i rumiane, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą iprzyprawić. Podziel zupę między miseczki. Top zautéed grzyby i gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
* Dostępne w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn