Gruszka, pistacja i pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 236 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki anjou, ząbki czosnku, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Pasternakowo-Gruszkowa, Pieczona zupa Pasternakowo-gruszkowa, oraz Zupa Z Pieczonego Jabłka, Gruszki I Pasternaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj masło do średniej wielkości rondla ustawionego na średnim ogniu. Gdy masło się rozpuści, dodaj cebulę i czosnek. Gotować, aż cebula są przezroczyste, ale nie brązowy, trzy do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pasternak, gruszki, 1/2 szklanki pistacji i wino. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wino prawie odparuje, około ośmiu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pasternak
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj bulion, mleko, i czerwone chile. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do utrzymania na wolnym ogniu, i gotować, aż pasternak są bardzo miękkie, 45 minut do godziny.
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4
Zupę przecedzić, starannie mieszając jej partie w blenderze lub używając blendera zanurzeniowego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pistacje przyniosą dużo soli do zupy, więc bądź ostrożny. Zupę podzielić na cztery miski.