Zupa Grochowa Świeża
Świeża zupa grochowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 118 fanów. Mieszanka wody, grochu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Gotować szalotki, aż miękkie i półprzezroczyste, o 3 protokół.
Wlać wodę i groszek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż groch będzie miękki, 12 do 18 protokół.
Puree groch w blenderze lub robocie kuchennym partiami. Przecedzić z powrotem do rondla, w razie użycia wymieszać śmietanę i podgrzać. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.