Zupa Grochowa Split Atu
Zupa grochowa Split Atu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 183 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 52 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos pieprzowy, bulion z kurczaka w proszku, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowo-Szynkowa, oraz Zupa Grochowa Split Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, dodać podzielony zielony groszek, rosół z kurczaka, wodę, sos paprykowy, szynki, posiekaną cebulę, pokrojone w kostkę ziemniaki, liście laurowe, suszone chwasty kopru, białą paprykę, podstawę rosołu, sos sojowy i płatki czerwonej papryki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, przykryte przez około 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć szynkę i odciąć tłuszcz.
Usunąć szynkę z kości i pokroić na małe kawałki i wrócić do garnka. Zupa na wolnym ogniu, pod przykryciem przez 30 minut.
Wyjąć 6 filiżanek zupy i puree w robocie kuchennym lub blenderze i wrócić do garnka. Wymieszać z mlekiem i doprowadzić do wrzenia, a następnie podawać.