Zupa grochowa ryjkowo-Grochowa

Zupa grochowa ryjkowo-Grochowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj ryja i podziel grochówkę. Ten przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sól, czosnek, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowa Split, oraz Zupa z szynki i grochówki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść rondel 4 quart na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj oliwę z oliwek i połówki pyska do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Niech skóra i mięso brązowy, obracając raz lub dwa razy, w sumie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać czosnek i cebulę do garnka i gotować, mieszając często aż lekko rumiane, o 3-5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, mieszając często przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodaj tymianek, sól i wystarczającą ilość wody, aby całkowicie pokryć kawałki pyska. Doprowadzić wodę do wrzenia, następnie zmniejszyć do stałej dusić i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Dodać zielony groszek split do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż groszek split są miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek SplitGroszek Split
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Wyjmij połówki pyska z garnka. Zupa Puree z mikserem zanurzeniowym, blenderem lub maszynką do jedzenia do pożądanej konsystencji. Smak zupy i dodać dodatkową sól, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Usuń resztki płynu z pyska. Pokrój tyle części pyska, ile potrzebujesz do dekoracji, na plastry o grubości około 1/4.
10
Patelnia ciepła na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj jedną łyżkę oliwy z oliwek lub smalcu na patelni. Smażyć plastry pyska przez 40 sekund do 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Wyjąć z patelni i osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Udekoruj zupę smażonymi plastrami pyska i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn