Zupa grochowa żółta z boczkiem kanadyjskim

Zupa grochowa żółta z boczkiem kanadyjskim
Zupa grochowa żółta z boczkiem kanadyjskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz boczek, wodę, groszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z soczewicy i boczku kanadyjskiego, Slow Cooker Split Grochówka z boczkiem, oraz Slow Cooker Split Grochówka z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż groch i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrochGroch
3
Umieścić 2 filiżanki zupy w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka; wlać do miski. Powtórz z 2 więcej filiżanek zupy. Całość zmiksować do zupy w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
WolnowarWolnowar
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn