Zupa Gorąco-Kwaśna
Gorąca i kwaśna zupa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 139g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 2227 kalorii. Na $23.95 za porcję, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka kurczaka, sos sojowy, kasztany wodne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Doprowadzić czas na wolnym ogniu, dodać sos sojowy, wieprzowina, grzyby & chile pasty, gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.
Dodaj mięso, pieprz, ocet, bambus, kukurydzę, kasztany wodne, grzyby i tofu, gotuj na wolnym ogniu 10 min
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 5 łyżkami wody i dodać.ponownie gotować na wolnym ogniu i wylać jajka bardzo cienkim strumieniem na powierzchnię.
Odstawić na 10 sekund, a następnie delikatnie wymieszać olej sezamowy.
Podawać z dodatkiem posiekanej szalotki.