Zupa Garbanzo z Chorizo i wędzoną papryką

Zupa Garbanzo z Chorizo i wędzoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Mieszanka oliwy z oliwek, ciecierzyca, chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa z białej soczewicy z chorizo i kremem z papryki-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, Jajka z chrupiącym Chorizo, olejem Chorizo i wędzoną papryką, oraz Chorizo Bites z wędzonym Paprikanem i pieprzem Piquillo Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni, gotować chorizo na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane i większość tłuszczu została wykonana, 3 do 4 protokół.
Chorizo osuszyć na papierowych ręcznikach.
W maszynce, puree połowę ciecierzycy z wodą, aż będzie gładka.
W garnku do zupy podgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk.
Dodaj marchew, cebula i czosnek, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj chorizo, pasta pomidorowa, pimentn i cayenne i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać bulion wołowy i cukier wraz z całą i puree ciecierzycy i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Zupę garbanzo wrzucić do głębokich misek i podawać z chrupiącym chlebem.