Zupa fasolowa z kiełbasą

Zupa fasolowa z kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zupy fasolowej z kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 62 centy za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, fasolę, ziemniaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Zupa z kiełbasą i fasolą, oraz Zupa z kiełbasą i fasolą podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotować kiełbasę, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu 4-6 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a kiełbasa nie będzie już różowa, rozbijając kiełbasę na kawałki; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wymieszać z fasolą, ziemniakami, wodą i przyprawami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, 10-15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać pomidory i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn