Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zupy fasolowej z kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 62 centy za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, fasolę, ziemniaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem), Zupa z kiełbasą i fasolą, oraz Zupa z kiełbasą i fasolą podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu gotować kiełbasę, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu 4-6 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a kiełbasa nie będzie już różowa, rozbijając kiełbasę na kawałki; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać z fasolą, ziemniakami, wodą i przyprawami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, 10-15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać pomidory i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala