Zupa fasolowa z boczkiem

Zupa fasolowa z boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z fasoli z boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 391 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. 1429 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa fasolowa z boczkiem, Zupa z fasoli i boczku, oraz Zupa z czarnej fasoli i boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przepis: zupa fasolowa z boczkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
2
Z kuchni Deep South Dish
3
Czas przygotowania: 15 min / Czas gotowania: 2 godz. |
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn