Zupa Fasolowa Salsa

Przepis zupa fasolowa Salsa jest gotowa w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, fasolę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy, Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy, oraz Zupa z czarnej fasoli i salsy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać w wodzie, chipotle w proszku, fasola, i salsa. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 1 minutę.
Umieścić 3 szklanki mieszanki czarnej fasoli w blenderze; proces do gładkiej. Powrót puree mieszaniny do patelni. Wymieszać sok z limonki; dusić 10 minut.
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę.
Każdą porcję posypać serem.