Zupa Fasolowa Jarzynowa
Zupa Fasolowa może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Za 1,6 dolara za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 299 kalorii, 14 g białka i 6 g tłuszczu każda. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Mieszanka cebuli, fasoli chili, kukurydzy typu shoepeg i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 84%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami – zupełnie inna odsłona zupy warzywnej i Jarzynowa zupa fasolowa.
Instrukcje
W dużym rondlu lub w holenderskim piekarniku podsmaż marchewkę, cukinię, cebulę i czerwoną paprykę na oleju, aż będą chrupiące.
Dodać bulion, fasolę, pomidory, kukurydzę, kminek i cayenne; doprowadzić do wrzenia.
Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30-35 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z kolendrą.