Zupa Escarole z grzankami Cezara
Zupa Escarole z grzankami Cezara to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 45g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz czosnek, bulion z kurczaka, fasolę cannellini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Sałatka Cezar z domowym sosem Cezar i grzankami, oraz Sałatka Cezar Z Grzankami Serca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia. Przyciąć skórkę z chleba i pokroić w kostkę 1 1/2 cala.
Rozłóż kostki chleba na stojaku i tosty w piekarniku, aż światło złoty, 12 do 15 protokół.
W małym garnku podgrzej EVOO z anchois na średnim ogniu. Gdy anchois topi się w oleju, wymieszać w sosie Worcestershire, czosnek i sok z cytryny, a następnie usunąć z ognia.
Umieść grzanki w misce, zalej je sosem i wrzuć do płaszcza.
Posypać serem i obficie doprawić pieprzem.
Rozłóż grzanki na blasze do pieczenia i wróć do piekarnika, aż będą głębokie złociste, a ser ustawi się, 7 do 10 minut.
Podgrzać EVOO w garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż zmięknie, 5 do 6 protokół.
Dodać eskarole i gotować, aż zwiędną, a następnie doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Dodaj wywar z kurczaka, fasolę i skórkę z cytryny. Gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie i nie będą już gorzkie.
Podawać z grzankami Cezara.
Uwaga kucharzy: jeśli przygotowujesz zupę z wyprzedzeniem, ostudź i przechowuj ją w lodówce. Grzanki schłodzić i przechowywać w folii w chłodnym, suchym miejscu. Podgrzej zupę na średnim ogniu i podgrzej grzanki w torebce foliowej, jeśli chcesz podawać je na ciepło.