Zupa Escarole i Orzo z Pulpetami z indyka parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Escarole i Orzo z klopsikami z indyka parmezanem. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.46 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mielony pieprz, marchew, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Escarole i parmezan z klopsikami z kurczaka, Włoska zupa weselna z klopsikami z indyka i Orzo, oraz Parmezan Orzo i klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajko i 2 łyżki wody w średniej misce, aby wymieszać.
Wymieszać w bułce tartej; odstawić 5 minut.
Dodać indyka, parmezan, natkę pietruszki, czosnek, sól i pieprz; delikatnie wymieszać, aby zmiksować. Używając mokrych rąk, uformuj mieszankę indyka w klopsiki o średnicy 1 1/4 cala.
Umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić 30 minut.
Przynieś 8 filiżanek bulionu z kurczaka, aby zagotować w dużym garnku.
Dodać marchew i orzo; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 8 minut.
Dodać klopsiki z indyka i dusić 10 minut. Wymieszać posiekaną escarole i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki z indyka, orzo i escarole będą miękkie, o 5 minut dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej. Rozgrzać na średnim ogniu, w razie potrzeby przerzedzić więcej bulionu.)
Zupa z chochli do misek i podawać.
W porcji: kalorie, 350; tłuszcz całkowity, 14 g; Tłuszcz nasycony, 5 g; cholesterol, 132 mg