Need a bezglutenowy, pierwotny i wegetariański napój? Zupa dyniowo-marchewkowa z kremem kokosowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz, dynia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowa Curry Zupa Marchewkowo-Dyniowa, Pumpkin Pie Ice Cream Shooters, oraz Kremowa Zupa Dyniowa Shooters dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać szalotki, następne 2 składniki, i, w razie potrzeby, jalapeo, i smażyć 5 minut lub aż złoty.
Dodaj marchew i smażyć 5 minut. Wymieszać imbir i pimentn i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulion i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
4
Zupę przerabiamy za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. Dodać śmietanę, sól i pieprz do smaku. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do gorąca. (Na cieńszą zupę wymieszaj więcej bulionu, 1 łyżkę. na raz.)