Zupa dyniowo-marchewkowa z kremem kokosowym

Zupa dyniowo-marchewkowa z kremem kokosowym
Need a bezglutenowy, pierwotny i wegetariański napój? Zupa dyniowo-marchewkowa z kremem kokosowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 72 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz, dynia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowa Curry Zupa Marchewkowo-Dyniowa, Pumpkin Pie Ice Cream Shooters, oraz Kremowa Zupa Dyniowa Shooters dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać szalotki, następne 2 składniki, i, w razie potrzeby, jalapeo, i smażyć 5 minut lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj marchew i smażyć 5 minut. Wymieszać imbir i pimentn i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulion i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
4
Zupę przerabiamy za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. Dodać śmietanę, sól i pieprz do smaku. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do gorąca. (Na cieńszą zupę wymieszaj więcej bulionu, 1 łyżkę. na raz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Wlać do małych szklanek; dolać kremem kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia2
Magazyn