Zupa Dyniowa Curry

Zupa Dyniowa Curry
Curry zupa dyniowa jest Wegetariańskie zupa. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sól, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry zupa dyniowa z pikantnymi pestkami dyni, Zupa dyniowa z curry pestek dyni, oraz Tydzień Dyni: Zupa Dyniowa Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym rondlu; dodać grzyby i cebulę, i podsmażyć do miękkości. Wymieszać z mąką i curry; stopniowo dodawać bulion z kurczaka i gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Curry W ProszkuCurry W Proszku
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z dyni i następne 4 składniki; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Wymieszać z mlekiem i gotować, ciągle mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
MlekoMleko
3
Dekorować, w razie potrzeby.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn