Zupa Dyniowa

Zupa Dyniowa
Zupa z dyni może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,11 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka mielonego kminku, cebuli, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę; saute 3 protokół. Wymieszać z mąką, curry w proszku, kminek, gałka muszkatołowa, i czosnek; saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KminekKminek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
3
Dodaj słodkie ziemniaki, sól, bulion i dynię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, częściowo pokryte, 20 minut lub do ziemniaków jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
DyniaDynia
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
SólSól
4
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
5
Umieścić połowę mieszanki dyni w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Do dużej miski wlać przecieraną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną dyni. Powrót zupy na patelnię; wymieszać z mlekiem. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
8
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn