Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki
Zupa z czerwonej papryki Dymnej może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz collard pistou, masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Smażona Zupa Z Bakłażana Z Kremem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę i kolejne 2 składniki.
Saute 12 do 15 minut lub aż cebula jest złoty. Wymieszać czosnek i 4 kolejne składniki. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Dodać bulion i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Zupę przerabiamy za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. Wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Podawać z Collard Green Pistou.
Uwaga: Jeśli nie masz ręcznego blendera, po kroku 2 pozostaw mieszaninę do ostygnięcia; mieszankę przetwarzaj partiami w zwykłym blenderze, aż będzie gładka. Zwrócić mieszaninę do holenderskiego pieca i postępować zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku