Zupa Cebulowa Outback
Zupa cebulowa Outback może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bulion wołowy, grubo zmielony pieprz, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Outback Steakhouse Bloomin ' Onion, Outback Steakhouse Bloomin Onion, oraz Outback Steakhouse Dipping Sauce for the Bloomin Onion.
Instrukcje
W dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu, zagotuj 2 ćwiartki wody. Wymieszać w kostkach bulionowych i gotować 10 minut, aż się rozpuści.
Włożyć cebulę do wrzącej wody, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Wymieszać sól i pieprz i dusić 30 minut więcej.
Wymieszać mąkę w 1/2 szklanki zimnej wody, aby uzyskać pastę. Delikatnie ubij tę mieszankę do gotującej się zupy, uważając, aby nie złamać cebuli. Dusić 30 minut więcej.
Wymieszaj śmietanę z serem, aż ser się roztopi i mieszaninę dokładnie ogrzeje. Cienkie z wodą, jeśli to konieczne.
Podawać na gorąco, przyozdobione grzankami, w razie potrzeby.