Zupa Butternut
Zupa Butternut może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, dyni, cebuli i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna zupa z ciecierzycy i maślanki New England Soup Factory, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Zupa Butternut dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym bezpiecznym naczyniu mikrofalowym połączyć squash, cebulę i masło. Przykryj i mikrofaluj na wysokości przez 4 minuty. Skórki z dyni. Wymieszać bulion i gotować na wysokościach przez kolejne 20 do 25 minut, lub aż squash będzie miękki. Puree squash, cebula i bulion w robocie kuchennym lub blenderze.
Dodać śmietanę, sól i pieprz, i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez kolejne 3 do 4 minut, lub aż do ogrzania. Smak z gałką muszkatołową, goździkami i cynamonem do smaku.