Zobacz wycieczkę do kuchni Ortine

Zobacz wycieczkę do kuchni Ortine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj wycieczkę do kuchni Ortine. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz czosnek, ocet jabłkowy, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette, apple Zinger tea-tails & tea tour, oraz Szpinak Fetan Orzo - w kuchni z kuchnią Aggie dla podobnych receptur.

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 opakowania (po 2 uncje każde) zmielonych migdałów2 opakowania (po 2 uncje każde) zmielonych migdałów2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet jabłkowy (zrobi to każdy jasny ocet)ocet jabłkowy (zrobi to każdy jasny ocet)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona papryka w średniej kostceczerwona papryka w średniej kostce4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCiecierzycaCiecierzyca1porcja startego parmezanudo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej2Spód: okruszki z herbatników grahamdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej3largesbakłażany, pokrojone w plastry ½ cala i pokrojone w ćwiartkibakłażany, pokrojone w plastry ½ cala i pokrojone w ćwiartki12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychmrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso6goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony0warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone0warzywo (np. szpinak)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona2Spód: okruszki z herbatników grahamSok z cytrynySok z cytryny1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamOliwa z oliwekOliwa z oliwek1porcja startego parmezanuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe16 miniaturowych wafli waniliowych16 miniaturowych wafli waniliowych2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona dyninasiona dyni1porcja startego parmezanucukier surowycukier surowy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona cebula, średnia kostkaczerwona cebula, średnia kostka4Spód: okruszki z herbatników grahamsól niezmodyzowanasól niezmodyzowana141 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieża fasola szparagowa pokrojona na małe kawałki, blanszowana w osolonej wodzieŚwieża fasola szparagowa pokrojona na małe kawałki, blanszowana w osolonej wodzie2Spód: okruszki z herbatników grahamTahiniTahini1porcja startego parmezanukurkumakurkuma2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrótkie laski cynamonukrótkie laski cynamonu9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia22
Magazyn