Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Ziti z toskańskim sosem borowikowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziti, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to SOS Borowikowy, Tortellini Z Sosem Borowikowym, oraz Tortellini z sosem borowikowym.
Instrukcje
1
Połączyć bulion i grzyby borowiki w małej misce mikrofalowej bezpieczne. Przykryć papierem woskowym; kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.