Przepis Ziti z Poblanos i sos Chipotle może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chiles Poblano, szalotki, pestki dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Poblanos Nadziewane Chipotle Indyk Chili, Pieczone Poblanos w sosie śmietanowym, oraz Poblanos nadziewane serem z sosem pomidorowym.
Instrukcje
1
Cebulę, poblanos, i 1/2 łyżeczki soli w oleju w ciężkim średnim garnku na średnim ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
W międzyczasie gotować ziti w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić ziti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Ziti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas gdy ziti gotuje, Chipotle purée z kwaśną śmietaną w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Ziti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać purée do mieszaniny cebuli z szalotki, kolendry, 1/4 szklanki wody do gotowania, i 1/2 łyżeczki soli i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając.