Zippy Asian Fish Tacos
Zippy Asian Fish Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, majonez real mayo, pkt. shake â€N piec przyprawione Panko przyprawione mix powłoki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zippy Asian Fish Tacos, Tacos rybne, styl Azjatycki, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Zwilżyć ryby sosem teriyaki, a następnie pokryć mieszanką zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 15 do 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Wymieszać dressing i majonez aż do wymieszania.
Dodać do połączonej mieszanki coleslaw i orzechów; wymieszać lekko. Top tortille z mieszanką ryb i slaw.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.