Ziołowy łosoś ze słodką kukurydzą i grzybami
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Herb Crusted łosoś ze słodką kukurydzą i grzybami może być super przepis do wypróbowania. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, ziarna kukurydzy, filet z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Podobne przepisy to Ziołowy łosoś ze słodką kukurydzą i grzybami, Herb Crusted Salmon, oraz Easy Herb Crusted Salmon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia oliwą z oliwek sprayem do gotowania; odstawić.
W misce mikrofalowej, połączyć kukurydzę, grzyby, pieprz, czosnek, pietruszka, 1 łyżeczka ziół i ocet.
Dokładnie wymieszać i odstawić.
Łososia pokroić na 4 porcje.
Posypać pozostałe zioła na talerzu. Użyj pędzla do ciasta, aby umyć łososia z oliwą z oliwek.
Łososia posmarować ziołami i ułożyć filety na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 22 do 26 minut.
Przykryć mieszankę kukurydzy i podgrzać w kuchence mikrofalowej na wysokiej przez 2 do 2 1/2 minuty.
Łososia podawać natychmiast na mieszance kukurydzy.