Ziołowo-Wegetariański Bochenek z indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Herb-and-Veggie indyka Bochenek spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 195 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz przyprawy, regularny owies, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Wegetariańskie Pieczywo Mięsne, Ziołowy Bochenek, oraz Meat Loaf and Tomato Veggie Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 protokół.
Dodaj marchew, i podsmażyć 3 do 4 minut lub aż cebula będzie miękka; ostudzić lekko.
Połącz mieszankę cebuli, 1/2 szklanki sosu makaronowego, Indyk, a następnie 6 składników w dużej misce do wymieszania. Kształt mieszanki do 10-x 5-calowy Bochenek.
Umieść na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak w patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Rozłóż pozostałą 1/2 szklanki sosu makaronowego na bochenku, i piec 10 do 15 więcej minut lub aż termometr włożony do najgrubszej porcji rejestruje 15
Przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Podawać z dodatkowym sosem do makaronu, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu prażonego czosnkowo-ziołowego Prego.