Zioła Potarte Wieprzowina

Zioła Potarte Wieprzowina
Ziele przetarte wieprzowina wymaga z grubsza 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako marynata w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką wodę, sos sojowy, ocet i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ziołowe Kotlety Wieprzowe, Pieczeń Wieprzowa Natarta Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
W misce połącz szałwię, sól, pieprz i czosnek. Natrzeć dokładnie całą wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Umieścić wieprzowinę w odkrytej patelni do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
4
Piec w nagrzanym piekarniku około 3 godzin, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C), w zależności od pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
W międzyczasie w małym rondlu umieść granulowany słodzik SPLENDA®, skrobię kukurydzianą, ocet, wodę i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Mrożonej Bitej śmietany RozmrożonyKarton Mrożonej Bitej śmietany Rozmrożony
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie bąbelkować i lekko zagęścić.
7
Pieczenie pędzlem z glazurą 3 lub 4 razy w ciągu ostatniej 1/2 godziny gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Pozostałą glazurę zalać pieczeniem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia32
Magazyn