Zioła Potarte Wieprzowina

Zioła Potarte Wieprzowina
Ziele przetarte wieprzowina wymaga z grubsza 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako marynata w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką wodę, sos sojowy, ocet i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ziołowe Kotlety Wieprzowe, Pieczeń Wieprzowa Natarta Ziołami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
W misce połącz szałwię, sól, pieprz i czosnek. Natrzeć dokładnie całą wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Umieścić wieprzowinę w odkrytej patelni do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Piec w nagrzanym piekarniku około 3 godzin, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C), w zależności od pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
W międzyczasie w małym rondlu umieść granulowany słodzik SPLENDA®, skrobię kukurydzianą, ocet, wodę i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Podgrzewaj, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie bąbelkować i lekko zagęścić.
7
Pieczenie pędzlem z glazurą 3 lub 4 razy w ciągu ostatniej 1/2 godziny gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Pozostałą glazurę zalać pieczeniem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia32
Magazyn