Zinfandel Glazed BBQ Beef Short żeberka

Zinfandel Glazed BBQ Beef Short żeberka
Zinfandel Glazed BBQ wołowina krótkie żeberka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 1060 kalorii, 14g białka, oraz 33g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 63 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sałatka kukurydziana, wołowina krótkie żeberka, rosół z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Zinfandel-duszone żeberka wołowe, Zinfandel-Duszone Żeberka Wołowe, oraz Zinfandel Duszone Żeberka Wołowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Żeberka przyprawiamy solą, pieprzem i mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podgrzać dużą patelnię z pokrywką na średnim ogniu i dodać olej. Żeberka usmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron, aż będą dobrze zarumienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Dodać paprykę, cebulę, seler i czosnek i gotować, aż dobrze rumiane. Podsmaż patelnię z czerwonym winem, następnie dodaj sos barbeque i wywaru i doprowadzić do wrzenia. Żeberka odstawić na patelnię i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Wstawić do nagrzanego piekarnika i dusić przez 2 i pół godziny, lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Wyjąć żeberka z sosu i ogrzać. Z wierzchu sosu otłuścić tłuszcz i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
8
Na krótkie żeberka polać sosem i podawać z chrzanowymi puree ziemniaczanym oraz sałatką ze słodkiej kukurydzy z bazyliowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Lub Dowolne Zioło, Które LubiszLub Dowolne Zioło, Które Lubisz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn